Új életet kezdenek

A Lapcom Média Alapítvány Jóakarat hídján, a Kisalföld-advent akció keretén belül rászoruló családok karácsonyát szeretnénk szebbé tenni. Közülük egy a győri Földházi család. A várandós kismama és férje szeretnének élhető otthont teremteni születendő babájuknak.

 

A fiatal Földházi házaspár februárra várja kisfiuk, Gábor Vilmos születését. Saját lakásukban élnek, amelyhez azonban hatalmas közüzemi tartozásokat is „örököltek". Földháziné Bán Nikolett lapunknak elmondta: szeretnék rendezni az adósságokat, mielőtt gyermekük megszületik. Valamennyit már törlesztettek az elmaradásból és az adósságkezelési programba is be tudták venni a tartozásuk egy részét. Ám még így is jelentős összeget kell önerőből kifizetniük.

Új élet  kezdődik, hamarosan már hármasban.

Új élet kezdődik, hamarosan már hármasban.

„Amikor kiderült, hogy kisbabát várok, az orvosi vizsgálatok alkalmával jöttünk rá, hogy a korábbi munkahelyemen nem voltam bejelentve, így biztosításom sem volt" – emelte ki a kismama. Ő jelenleg munkanélküli,  férje targoncásként dolgozik. Földházi Gyulának sem volt könnyű élete, egy hónapig az utcán is élt, évekig alkalmi munkákból tartotta el magát.


A fiatal házasok az olvasók által összegyűjtött 150 ezer forintból szeretnék felújítani lakásukat, feltölteni a hűtőjüket és a szükséges babaholmikat megvenni a kis Gábornak, tehát beindítani hármuk közös életét.

Hogyan segíthet a rászorulókon?

Az olvasók lehetőségeikhez mérten és szándékuk szerint eljuttathatják a jóakarat forintjait a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657-00100008-as számlaszámára is. Az összegyűlt pénzből az idei adventkor kiválasztott ötven családnak segítünk.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!