Öten 130 ezerből Rábapatonán

A Lapcom Média Alapítvány Jóakarat Hídján, a Kisalföld-advent akció keretén belül rászoruló családok karácsonyát szeretnénk szebbé tenni. Közülük az egyik a rábapatonai Molnár Anita családja.

 

Elkeseredettségében fordult alapítványunkhoz Molnár Anita. A rábapatonai fiatalasszony a család szóvivőjeként kért ünnepek előtti segítséget.


– Nagyon nehéz anyagi helyzetben éljük mindennapjainkat, pedig próbálunk a lehető legjobban takarékoskodni, próbálunk félretenni, de az sajnos egyre ritkábban sikerül – említette Anita. – A család havi bevétele édesapám nyugdíjából, több mint tíz éve rokkantnyugdíjas nővérem járadékából és abból a családi pótlékból jön össze, amit én kapok. Sajnos gyerektartás csak hébe-hóba érkezik. Az is elkeserít, hogy édesanyám munkanélküli és nekem sem sikerül nagyon régóta munkát találnom.

A fiatalasszony elmondta, hogy mindent összeadva havonta 130 ezer forintból élnek öten. Ez az összeg a háztartás költségeire és a csekkekre is alig elég, ráadásul most tüzelőt is vásárolniuk kellene. Molnárékat a Lapcom Média Alapítvány 150 ezer forinttal támogatta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!