Félig süketen küzd Sipos Józsefné Győrben

A Lapcom Média Alapítvány Jóakarat Hídján, a Kisalföld-advent akció keretén belül rászorulók karácsonyát szeretné szebbé tenni. Közülük egy Sipos Józsefné, aki súlyos betegen küzd a jelzáloghitellel.

kisalfold.hu

 

Sipos Józsefné tíz éve vesztette el férjét, és fiával együtt jelzálogkölcsönt törleszt, ami nagy terhet jelent számukra. Emellett az idős asszony többféle betegséggel küzd. Fülét négyszer műtötték, alig hall. A szívével problémák adódtak, trombózisa volt, a szemén pedig zöld hályog van.

„A rengeteg gyógyszer, kenőcs és szemcsepp nagyon sokba kerül. Elmaradtunk a számlák befizetésével. Már több felszólítást is kaptunk, a hideg vizet pedig szűkítették. Így mosni sem tudunk a mosógéppel. Ha vizet akarunk inni, először üvegekbe kell engednünk a csapból és megvárni, amíg lehűl" – sóhajtja az asszony.

Sipos Józsefné az olvasóknak hála 150 ezer forintot kapott, amiből törlesztheti elmaradásait. Nagyon hálás a segítségért.


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!