Könyvmoly

2016.01.13. 13:18

Könyvajánló - Horváth Gizella: Az óriások sziget

kisalfold.hu

Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy öreg király… Élt bizony, és nem is volt akármilyen király, de ne ugorjunk ennyire előre. David tizenöt éves ifjú, aki családi okok miatt úgy határoz, hajósinasnak áll. A fedélzeten köt barátságot Kevinnel, aki néhány évvel idősebb nála. David hajósként eltöltött „pályafutása" rövidre sikeredik: nem sokkal indulásuk után a nyílt tengeren egy különös viharban hajótörést szenvednek. A két fiú egy gyönyörű szigeten sodródik partra, ahol sorra érik őket a meglepetések. A kicsiny Paradicsomot ugyanis nem emberek lakják. Hőseink így ismerkednek meg Szikla Szirttel, fiával, Kobalttal, Csillámmal, az erdei tündérrel, és a segítségükkel jutnak el ahhoz a bizonyos, nem akármilyen öreg királyhoz. Vajon megoldhatja-e David a családi rejtélyt, amelynek utazását köszönheti? Kicsoda Kevin, akiről kiderül a szigeten, hogy különös álmai hihetetlen jelentőséggel bírnak a sziget lakóinak jövőjében? Kiderül a kalandos, izgalmakban bővelkedő, titkoktól sem mentes regényből.

 

Életrajz


Horváth Gizella 1982. február másodikán született. Budapesten él, de imádja a természetet, rendszeresen kirándul. Gondnokként dolgozik egy szállodában, és olyan embernek vallja magát, aki elégedett az életével. Munkáját, feladatait bár néha keménynek érzi, szereti és élvezettel végzi. E kötet írói pályafutásának első gyümölcse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!