kkv pályázz!

2013.04.26. 09:49

Támogatás minőségbiztosítási rendszerre

Vissza nem térítendő támogatás mikro-, kis- és középvállalkozások minőségügyi rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére!

I. A támogatás célja:

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének elősegítése korszerű működési-minőségügyi rendszer bevezetésén keresztül.

Napjaink vállalkozásainak gyakorlatilag nélkülözhetetlen eleme a megfelelően kialakított, folyamatosan fejlesztett minőségügyi rendszer bevezetése. A minőség egyre inkább meghatározó tényező a fogyasztók számára, ami hatékonyan működő menedzsment rendszert igényel. A vevői bizalom felkeltésének és megőrzésének egyik eszköze a vállalatoknál a minőségirányítási rendszerek (pl. ISO) bevezetése és a rendszer elismert tanúsító általi tanúsíttatása.

II. Pályázatot nyújthatnak be:

- mikro-, kis- és középvállalkozások

- egyéni vállalkozók

 

III. A pályázható támogatás formája és összege

A pályázat kiírója a támogatott részére biztosítja az alábbiakat:

- helyzetfelmérés

- minőségirányítási rendszer kialakítása

- próbaműködés felügyelete

- belső audit

 

Partnereinket végigkísérjük a minőségügyi rendszer kialakításának teljes időtartamában, segítjük őket abban, hogy egy egyszerűen működtethető, az üzletmenetet, a vállalat működését hatékonyan támogató irányítási-működési rendszert kapjanak.

 

Az elnyerhető támogatás mértéke:

 

- 2013. május 15-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 50%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

- 2013. június 30-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 30%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

- 2013. augusztus 31-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 20%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

 

IV. A támogatás feltételei

1. A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése;

2. A pályázó nyilatkozata mely tartalmazza, hogy nem áll felszámolás alatt;

 

V. Beadási határidő:

2013 augusztus 31-ig folyamatos.

 

HOLLÁDI Henriett

Pályázati Szakértő

30/773-9859

[email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!