kkv pályázz!

2011.08.18. 12:07

Mi otthonunk- Itt a VÉG

Két nap alatt kimerült a keret a Mi otthonunk keretéből. Konstrukció felfüggesztve!

Két nap alatt kimerült az energiatakarékos családi házak építését, az otthonok energiahatékonnyá tételét szolgáló pályázati keret.

A mintegy 550 beérkezett támogatási igény meghaladta a rendelkezésre álló forrást, ezért a pályázatot felügyelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2011. augusztus 17-től felfüggeszti a támogatási konstrukciót és a további pályázati dokumentumok befogadását. Ennek értelmében a felfüggesztés napját követően postára adott pályázatokat automatikusan kizárják.

Az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogramra augusztus 15-étől lehetett pályázni, azaz alig két nap alatt kimerült a keret.

Az NFM közleménye szerint a beérkezett pályázatok gyors kiértékelését feszített sebességű döntési folyamat követi, hogy a beruházások a lehető leggyorsabban megindulhassanak. A szaktárca a pályázati konstrukció tapasztalatairól beszámol a kormánynak, amely ezeknek tükrében dönt további ZBR pályázati kiírásról.

 

Holládi Henriett

30/773-9859

[email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!