Kék hírek

2015.06.13. 10:42

Oszlopnak, majd gázcsonknak ütközött egy autó Leányfalun

A balesetben senki nem sérült meg, csupán anyagi kár keletkezett.

Befejeződött a helyszínelés, így megindult a forgalom a 11-es főúton Leányfalun, ahol baleset történt szombat reggel – közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség korábban tudatta, hogy egy személygépkocsi oszlopnak ütközött, majd egy gázcsonknak csapódott a Móricz Zsigmond úton. A balesetben senki nem sérült meg.

Korábban írtuk:

Távközlési oszlopnak, majd gázcsonknak ütközött egy személyautó Leányfalu belterületén szombat reggel, ezért a 11-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

[namelink name="Beluzsárné Belicza Andrea"] tájékoztatása szerint a Móricz Zsigmond út 251. előtt történt balesetben senki nem sérült meg, csupán anyagi kár keletkezett. Gázszivárgásról nem érkezett jelentés, de a szolgáltató szakemberei a helyszínre tartanak, hogy megvizsgálják a gázcsonk állapotát.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a 11-es főutat Leányfalunál lezárták. A személyautókat a Seres és a Kemping utca felé terelik, azonban a nagyobb járművek vesztegelnek, mert a szűk terelőutakon nem férnek el – mondta a szóvivő.

A Dunakanyarba igyekvők az útzár feloldásáig még időben kerüljék ki a balesettel érintett szakaszt – javasolta Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!