Kék hírek

2018.09.13. 12:33

Három férfit és egy fiatalkorút fogtak el a rendőrök az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megyében

A 17 éves hegyeshalmi fiút a mosonmagyaróvári rendőrök kapták el.

A járőrök szeptember 12-én 11 óra körül egy 26 éves kővágószőlősi lakost igazoltattak Győrben, az Ipar úton. Az intézkedők megállapították, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság az ellenőrzött körözését rendelte el. A 26 éves férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították - írja a police.hu.


A mosonmagyaróvári rendőrök szeptember 12-én 16 óra körül elfogtak egy 17 éves hegyeshalmi fiút, illetve a Hegyeshalmi Rendőrörs járőrei 15 óra 30 perckor egy 35 éves helyi lakost igazoltattak. A járőrök megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság a fiatal, valamint a Győri Törvényszék Büntetetés-végrehajtási Csoportja és a Mosonmagyaróvári Járásbíróság a 35 éves férfi körözését rendelte el.


Az intézkedők mindkét körözöttet elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd a mosonmagyaróvári férfit a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.


A soproni rendőrök 9 óra 20 perckor a Juharfa úton igazoltattak egy 47 éves helybéli lakost. A férfi ellenőrzése során a járőrök megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék Büntetetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki. A férfit elfogták, a Soproni Rendőrkapitányságra beszállították, majd a Győri Törvényszék bírója elé állították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!