Kék hírek

2018.08.21. 10:54

Szerelmi bánatában akart végezni magával, lebeszélték a rendőrök

Az elkeseredett fiatalember a Dunába akart ugrani.

Szerelmi bánat miatt akart véget vetni életének egy fiatal férfi Budapesten augusztus 20-án délután – közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Készenléti Rendőrség gépkocsizó járőrei 16 óra 50 perckor a Szabadság hídtól nem messze, a Műegyetem Rakparton figyeltek fel a férfira, aki a felső rakpart járdáján lévő elválasztó kerítésen átlépett, majd leguggolt a kerítés talapzatára és fél kézzel kapaszkodva, meredten nézett lefelé. A rendőrök azonnal megálltak és megszólították a férfit, aki elmondta, hogy szerelmi bánata miatt le akar ugrani.


A rendőröknek sikerült szóval tartani a – feltehetően ittas – fiatalembert és végül rávették, hogy másszon vissza a kerítésen keresztül a felső rakpartra. A férfit ezután átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték.

 


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!


(Lead-képünk illusztráció a szerk.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!