Kék hírek

2018.07.10. 15:22

Kigyulladt egy melléképület Bobán, egy férfi súlyosan megsérült

Eloltották a tüzet a Vas megyei Bobán, ahol egy családi ház és melléképülete gyulladt ki, gázpalackok robbantak fel, egy ember pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese kedd délután az MTI-vel.

Egyed László tűzoltó alezredes tájékoztatása szerint a Berzsenyi Dániel utcai családi ház 200 négyzetméter alapterületű melléképületében több ezer autógumit és néhány gázpalackot tároltak.


Hozzátette: tűzeset során egy gázpalack felrobbant, az ingatlan tulajdonosa, egy férfi súlyosan megsérült, az első információk szerint testének 30 százalékán másodfokú és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, ezért őt mentőhelikopterrel viszik a Győr-Moson-Sopron megyei Petz Aladár Kórház égési sérülteket ellátó osztályára.


A tűz oltásán a szombathelyi, a celldömölki, a sárvári és a pápai tűzoltók dolgoznak, de riasztottak keszthelyi és ajkai egységeket is. Az oltás során eddig már több gázpalackot hoztak ki az épületből a tűzoltók.


Egyed László tűzoltó alezredes tájékoztatása szerint a lángokat délutánra eloltották, az utómunkálatok még tartanak.


Korábbi közlését pontosítva elmondta, hogy a tűzben nem egy, hanem két gázpalack robbant fel, ennek során egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!