Eladó ingatlan

2023.02.26. 07:30

Győrzámoly szépe: egy valóban igényes családi fészek!

A Győrzámoly területén kínált, 145 nm-es szépség letisztult vonalakkal, mégis otthonosságot sugározva keresi-várja új, szerető tulajdonosait. Mi kint és bent is élveznénk itt az édes életet. És ön? Jöjjön egy gyöngyszem a helyi ingatlan kínálatból!

kisalfold.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Minőségi és stílusos Otthont keresőknek! Győrzámoly csendes utcájában kínálok eladásra egy 123 nm lakótér alapterületű családi házat, ahol minden adott, hogy egy család igazán kényelmesen és otthonosan érezze magát. Az 123 nm lakótér + 22 nm garázs + 28 nm terasz (ebből 18 nm fedett) alapterületű ingatlan 2018-ban, egy 718 nm területű telken került felépítésre.

A fő falak 30-as Porotherm falazó elemekből falazottak. A homlokzati hőszigetelés vastagsága 15 cm, a födém szigetelése pedig 20 cm vastagságú. A nyílászárók 3 rétegű Kömmerling típusú műanyag ablakok, minden helyiségben (a nappali nagy terasz ajtón elektromos vezérléssel) alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A fűtés és a meleg vízellátás kondenzációs gázkazánról megoldott. A hő leadó padlófűtés, a szobákban pedig radiátorok. A rendszer 2 külön termosztáttal működtethető. A ház központi részén, a nappali-konyha-étkező részén kialakításra került 2 kémény: egy kandallónak, egy pedig vegyes tüzelésű kazánnak. A nappali klímatizált. A konyha gépesített, beépített villany sütő, villany főzőlap, páraelszívó, mikró, 24 terítékes mosogatógép. 

A bent és kint részletei

A belső terek elrendezése: előszoba, vendég mosdó, gardrób, közlekedő, konyha, kamra, nappali-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, 3 szoba, melyek közül az egyik gardrób szobával bővített, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel, háztartási helyiség, fűtött garázs. Az udvar rendezett térkövezett, elektromos kapuval, automata öntöző rendszerrel, és fúrt kúttal felszerelt. Itt található egy pergola, mely alatt egy további gk. parkolása megoldott. 

A kert nem csak a látvány, hanem funkcionális szempontból egy igazi élménytér mind a felnőttek, mint a gyerkőcök számára. Az itt található 1 személyes infraszauna, a fa szerkezetű gyermekjátszótér, valamint a 10 nm alapterületű, könnyűszerkezetes tároló a vételár részét képezi. Az udvar végében kialakított fedett, járólappal borított nyári konyha rész, az itt megépített kemencének és grillezőnek köszönhetően, a sütögetések minden formájára alkalmas. […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!