Családi ház lakás áron

2023.02.19. 07:00

A hét háza: egy mezőre néző otthon Máriakálnokon

A hirdetés alapján lakás áron kínált, mezőre néző családi ház kifejezetten vonzó a szemnek. Az otthonosság már a képeket nézegetve is átjön. És hát igen, a vételár sem utolsó szempont.

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazár

“„Máriakálnok csodás természeti környezetében, mezőre néző kilátással, a Mosoni-Duna közelében, ELADÓ eladó egy 400 nm nagyságú telken álló, 2005-ös építésű, nappali + 3 félszobás 72 nm hasznos alapterületű, egyszintes, acél-könnyűszerkezetes családi ház. [...]

A keleti fekvésű családi ház nyugodt, csendes utcában található. Az ingatlan helyiségei: előszoba, amerikai konyha, étkező, nappali, kamra, közlekedőből nyíló 3 kisebb hálószoba, háztartási helyiség, fürdőszoba és külön wc. A családi ház fűtését vegyes-tüzelésű kazán szolgáltatja, radiátoros hőleadással, de alternatívaként hűtő-fűtő klímaberendezés is rendelkezésre áll.

Gázrácsatlakozási lehetőség a ház előtt , az utcában található. A burkolatok járólapok és laminált parketta, a nyílászárók műanyagok, redőnnyel felszerelve. A szigetelt, könnyűszerkezetes családi ház egyik hangulatos része a 12 nm-es dél-keleti tájolású fedett terasz. Rendelkezésre áll padlástér is, melyet a tulajdonosok tárolásra használnak. Az intim hangulatú, belátásmentes kertben fenyők, tuják, különleges növények találhatók, valamint egy kis faház és grillező sarok is rendelkezésre áll. Parkolni 2 autó számára, a kapun belüli térkövezett autóbeállóban lehetséges. A csendes , vadregényes, vízközeli környék , sajátos hangulatot kölcsönöz. Máriakálnok egyik szép utcája, melyből kerékpárral vagy autóval néhány percnyire minden szükséges infrastruktúra elérhető. […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!