Élet 261négyzetméteren, medencével, szaunával

2022.04.17. 08:00

Exkluzív ingatlanná nőtte ki magát az egykori parasztház Lébényben

A 2000-es évek elején egy bővítés során alakult át exkluzív ingatlanná a most következő ház. Bár a beltér már szinte teljesen üres, egy impozáns ágy és persze egy rakás izgalmas forma sejlik fel az ingatlan hirdetésének fotóiból.

kisalfold.hu

“Az ingatlan jelenlegi formáját a 2000-es évek elején kapta, egy parasztházhoz (84nm+45nm) történt újépítésű (66 nm+66 nm) bővítéssel. A munkálatok során a parasztház egy teljes korszerűsítésen esett át, amihez egy belső kétszintes tágas terekkel rendelkező épületrész lett hozzáépítve.

A teljes ingatlan mérete a bővítést követően így 261 m2 lett. Jelenleg a nappalin túl 3 szoba van kialakítva, de további szobák is kialakíthatók némi átalakítással. A nappaliból nyílik a wellness rész, ahol egy 10 m-es fedett (eltolható tető) medence és egy finn szauna nyújt élményszintű kikapcsolódást. [...]

A telek 1074 m2 nagyságú. Teljesen körbekerített. A lakóépületen túl 3 db tárolásra alkalmas kerti faház, egy madárház és egy sütögetésre, összejövetelekre kialakított kerti pavilon található Ezeken túl a kert részét képezi a lakóingatlanhoz csatolt fedett medence is. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!