Luxus a nádtető alatt

2022.01.16. 07:00

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

Nádtetős home office, szomszéd nélküli szabadság: mindössze 35,5 millió forintért szerezhető meg ez a kincset érő luxus! Reméljük, gondos, szerető kezekbe kerül ez a szépség, amelybe mi első látásra belehabarodtunk. És ön?

kisalföld.hu

Tényő hegyi részén, szomszéd nélküli, 3860 nm-es, körbekerített telken az 1850-es években épült, nádtetős vályogház, kívül-belül teljesen megújulva, teljes bútorzattal eladó. A telek tetejéről elképesztő a kilátás. A házikó elrendezése: szoba, konyha - étkező, fürdőszoba wc-vel. A tetőtérben további szoba kialakítása lehetséges. Az ingatlan besorolása zártkert, művelés alól kivett terület. 
 

 

2019-2020-ban a ház kívül - belül teljes felújításon esett át. A külső falakat 20 cm vasbeton koszorúval erősítették meg. (a fürdőszoba fala tégla) A tető új szarufákat, új nádfedést kapott, a beltérben a gerendák és a födémdeszkák teljes egészében megújultak, valamint az utcafronti oromdeszka is új. A födém 30 cm üveggyapottal szigetelve. [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!