Bécsi kapu tér

2021.10.24. 06:56

Történelmi ajánlat: eladó egy lakás Győr legrégebbi, kétemeletes lakóházában 59 millióért – fotók

A lakás megőrizte a régi miliőt, viszont műszakilag a modern, 21. századi megoldások valósultak meg a felújításkor.

kisalfold.hu

“Kopogtasson az oroszlános kapun, és lépjen be a győri belváros történelmébe!”- szól a 87 négyzetméteres, eladó otthon hirdetése. Neves elődök, dicső múlt és egy ismeretlen jövő tárul fel előttünk a képek és a leírás alapján. Vajon milyen sors vár az 59 milliós szépségre?

 

“A megújult Bécsi kapu téren, a város legrégebbi kétemeletes lakóházában ajánlom figyelmébe ezt a nem mindennapi ingatlant. Maga a ház már 400 éves, és minden bizonnyal még ugyanennyi évig fog állni, melyről a 70 cm vastag falak gondoskodnak. Az 1700-as években épült kora barokk műemlék lakóház szép állapotú, melynek földszintjén található ez a 87 négyzetméteres otthon.

A lakás megőrizte a régi miliőt, viszont műszakilag a modern, 21. századi megoldások valósultak meg a felújítás során. 2 nagy szoba, és egy kis szoba, konyha, fürdő helyiségekre tagolódik ezt a boltíves, polgári otthon. [...] Hagyjon nyomot ezzel a lakással a történelemben, hisz milyen jól fog mutatni az Ön neve a tulajdoni lapon olyan volt tulajdonosok mellett, mint Amadé báró, Dr. Schrőder Gyula… [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!