teljesen berendezve

2021.10.03. 07:27

Katalógusba illő apartmanokért versenghetünk Győrben

Bár jó eséllyel befektetőké lesz a 4 db, felújított és teljes bútorzattal együtt kínált, csodás apartman, mi el tudnánk képzelni, hogy 4 barát összefog és közösen megveszi a különböző alapterületű, szuper otthonokat. Utána aztán mehet a csere-bere is, attól függően, hogy kinél változik esetleg az egy négyzetméterre jutó lakók száma…

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Belvárosi apartmanok eladók!! Gyorsan megtérülő befektetés a győri sétáló utcában!!! Győr Belvárosának legkedveltebb részén, a gyalogos forgalmú sétáló utcájában 4 db (36 m2, 41 m2, 45 m2, 60 m2) összesen 182 m2-es, teljesen felújított, (víz-, villany-, gázvezetékcsere, teljes esztétikai felújítás, gépészeti felújítás, nyílászárócsere, stb.) 1. emeleti, kitűnő állapotú, prémium minőségben kivitelezett, turizmus vendéglátás funkcióját betöltő szálloda/apartman/lakóegység eladó. A jelenlegi alapterület bővíthető a tetőtér beépítésével.

Az ingatlanok kompletten, teljes berendezéssel eladók és a vételár részét képezik! A jelenleg is működő apartmanház, bejáratott, rendkívül magas kihasználtsággal üzemel és a pandémiás időszakban is szinte 70-80 %-os volt a foglaltsága! A hivatalos foglalási adatokat bemutatjuk, Minden egység saját konyhával, fürdőszoba + WC-vel, inverteres klímával, igényes bútorzattal, televízióval, hűtővel rendelkezik. A lakóegység méretei lehetővé teszik a 4 ágyas elhelyezést! Az üzemeltetést is elvégezzük Ön helyett, jelenleg csak a takarítás igényel személyes jelenlétet. Az apartmanokba történő bejutást kulcsszéfek biztosítják!!”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!