Választás 2022

2022.04.03. 15:42

"A demokrácia ünnepe" - Szavazóköri elnökként vállalt feladatot a soproni színművész

"A demokrácia ünnepe" - meglehetősen korán reggel ezzel a kiírással találkozhattak a rajongók Savanyu Gergely, a soproni Petőfi Színház népszerű színművészének közösségi oldalán.

Tama István

Savanyu Gergely, a soproni Petőfi Színház művésze.

A művész most nem repült tetők felett, mint a Padlás musical Hercege, és nem is vezette csatába Savoyai Jenőként a császári csapatokat, mint a Zenta, 1697 darabban, hanem a 21. számú szavazókör elnökeként "szerepel" a választáson.

 

- A mai napon mindenki elmondhatja véleményét hazánk dolgairól egy iksszel, és eldöntheti, hogy merre menjen tovább ez az ország - mondta el a színművész. Megtudtuk, hogy ez már második ciklus, hogy szavazatszámlálóként is közreműködik. - Alapvetően ilyen a természetem, szívesen veszek részt a közösség életében, a helyi színészszakszervezet elnökeként, az országos elnökségi tagjaként, érdekel a közélet. Érdekel a politika, nem a "politikacsinálás" oldaláról, és  ilyenkor lehetőségünk van arra, hogy ellenőrizzük a folyamatokat - tudtuk meg Savanyu Gergelytől.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!