TAO felajánlások

2024.05.25. 10:51

Újabb sportágakat támogat az Audi Hungaria - Jégkorong, kosárlabda és strandröplabda

Ezentúl az aszfalton, a jégen és a homokban is kirajzolódik a négy karika. Az Audi Hungaria a sport elkötelezett támogatójaként bővíti szponzorációs együttműködéseinek körét. A magyarországi vállalatok számára elérhető társasági adóból (TAO) felajánlás keretében partnerségi megállapodást kötött a Magyar Jégkorong Szövetséggel, a Magyar Kosárlabda Szövetséggel és a Magyar Röplabda Szövetséggel.

Kisalföld.hu

Új sportszövetségeket támogat az Audi Hungaria - A jégpályán, a homokban és az aszfalton is megjelenik a győri négy karika. Fotó: Hunvolley

Az Audi Hungaria a társasági adóból (TAO) évek óta támogatja a győri régió számos sportszervezetét. 

A győri négykarikás vállalat évek óta elkötelezett támogatója a hazai sportnak, amit most újabb szövetségekkel bővített. Fotó: Audi Hungaria

Az együttműködések köre az idei évben három új országos szintű partnerséggel bővül: 

  • a Magyar Jégkorong Szövetséggel, 
  • a Magyar Kosárlabda Szövetséggel és 
  • a Magyar Röplabda Szövetséggel 

a társasági adó (TAO) felajánlásából. 

Az együttműködések értelmében 

a jövőben az Audi Hungaria logója szerepel a férfi és a női jégkorongválogatott mezén, a vállalat lesz idén a szervezett kosárlabda streetball program, valamint a Strandröplabda Országos Bajnokság névadó szponzora.

Az Audi Hungaria új szintre emelte a szponzorációs tevékenységét

Vállalatunk évtizedek óta elkötelezett támogatója Győr és régiója sportéletének. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy az élsport mellett a tömegsportot és a fogyatékkal élők sportolását is segítjük együttműködéseinken keresztül. Az új partnerségeink által országos szintre emeljük sportszponzorációs tevékenységünket: a Magyarországon méltán egyre népszerűbb jégkorong, kosárlabda és röplabda sportágakat is támogatjuk, amellyel még több ember aktív sportolásához járulhatunk hozzá

- mondta Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

A Magyar Jégkorong Szövetség bízik benne, hogy az új szponzori támogatással tovább szárnyalhatnak a siker útján.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan sikeres és innovatív vállalat áll sportágunk mellé, mint az Audi Hungaria. A magyar jégkorong története legsikeresebb szezonján van túl, hiszen a férfi és női válogatott is azonnal visszajutott az A-csoportba, utánpótláscsapataink pedig már tartósan az elit mögötti divízióban szerepelnek. Bízunk abban, hogy a következő idény az új szponzor támogatásának is köszönhetően még jobb eredményekkel zárul

- emelte ki Such György, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetséget is támogatja a jövőben az Audi Hungaria. Fotó: MKOSZ

Bodnár Péter, a MKOSZ-főtitkára is örömét fejezte ki az új együttműködés kapcsán. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, mint a magyar kosárlabdázás elkötelezett szervezője azon dolgozik, hogy a világszerte egyik legnépszerűbb labdajáték különféle formáit népszerűsítse, ezáltal a kosarazást változatos módon juttassa el, terjessze minél szélesebb körben, minél több generáció számára. Ennek egyik fontos zászlóvivője az emberek közé kivitt, egyre népszerűbb, olimpián is szereplő 3x3 szakág amatőr területét képviselő streetball - fejtette ki Bodnár Péter.

A négykarika is tovább népszerűsíti a hazai röplabda játékokat és csapatokat. Fotó: Hunvolley

- A strandröplabda az egyik legnépszerűbb szabadtéri játék, milliók űzik vagy nézik világszerte. Nagy örömünkre szolgál, hogy a győri Audi Hungariával közösen, egy fokozattal feljebb kapcsoljuk a sportág népszerűsítését idehaza - ezt már Vatai Gabriella, a Magyar Röplabda Szövetség ügyvezető igazgatója mondta az együttműködés kapcsán.

Az Audi Hungaria 2006 óta a világ egyik legsikeresebb női kézilabdacsapatának, a Győri AUDI ETO KC-nek, valamint a tömegsport támogatójaként két éve a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályának partnere. A vállalat a fogyatékkal élők sportolását a Staféta Diáksport Egyesülettel, az EMBERsÉG DSE-vel, valamint a Máltai Gondviselés Házával folytatott együttműködésein keresztül támogatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában