Iskolai futsal

2024.04.26. 12:48

Ötödik helyen végeztek a győri Bercsényi "ördögei"

Ötödik helyezést ért el a győri Bercsényi-iskola Bercsényi Ördögök néven szereplő futsalcsapata.

Százhúsz nevezett intézmény közül ötödik helyezést ért el a győri Bercsényi-iskola Bercsényi Ördögök néven szereplő futsalcsapata (Gruttó Bence, Szabó Patrik, Szentmihályi Milán, Pasztendorf Máté, Kiss Márkó, Gönye Máté Milán, Ladjánszki Zsombor, Winkler Aurél, Dénes Tamás, Horváth Benedek, Pálur Máté) a Centrum futsal bajnokság nyírbátori 12 csapatos országos döntőjében.
"Egyedüli intézmény vagyunk a CEFU történetében, amely minden évben, immár  hetedik alkalommal kvalifikálta magát az irányításommal a döntőre – mondta Máté Szilárd testnevelő, a csapat felkészítő edzője. – A CEFU története során az eddigi legkiegyenlítettebb mezőny gyűlt össze 2024-ben, hiszen minden intézmény a legerősebb csapatával érkezhetett. Az első helyezett kisvárdai csapat a komplett ukrán Várdai Labdarúgó Akadémiáját szerepeltette, az ezüstérmes Budapesti Pogány UTE és Vasas akadémistákat és futsalosokat, a bronzérmes Veszprém első osztályú utánpótlás futsal-játékosokkal, a miskolciak pedig három diósgyőri akadémistával vettek részt a döntőben."
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában