Férfi kosárlabda

2024.04.14. 19:48

NB I/B – Egyenlített a SMAFC a megyei rangadón, szerdán Győrben dől el a párharc

A SMAFC 1860 nagy küzdelemben két ponttal legyőzte az Agrofeed UNI Győrt a férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában az 1–8. helyért, ezzel az egyik fél két győzelméig tartó párharc jelenleg 1–1-re áll. Szerdán 19 órakor Győrben dől el a párharc.

Kisalföld.hu

Nagyot küzdött egymással a két csapat, ezúttal a soproniak örülhettek.

Fotó: hunbasket.hu

SMAFC 1860 Soproni Egyetem–Agrofeed-UNI Győr 89–87 (24–25, 21–13, 17–24, 27–25)

Sopron, férfi NB I/B, Zöld csoport, rájátszás. V.: Horváth A., Esztergályos, Benedek.

SMAFC: TÓTH D. 7, Soós 5/3, CSÁTALJAY 30/12, RÁTVAY T. 19/6, Kovács B. 12. Cs.: BAKK 16/6, Böhm, Kalincsák. Edző: Farkas Dávid.

UNI Győr: Friedl, KÁMÁN B. 24/6, Garancz 10/6, Bohuniczky, Kámán K. 8/3. Cs.: Dani 8/6, HÁGEN 19, BAKON 16/9, Horváth Á. 2. Edző: Lógár Bence.

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1–1.

Győrben a harmadik negyed közepéig volt szoros az eredmény, most végig kiélezett volt a csata, mely a legvégén Csátaljay sikeres közelijével dőlt el.

Farkas Dávid: – Nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Ahány helyről és amennyi csapást kaptak az elmúlt időszakban, emberfelettit kellett ahhoz itt nyújtani, hogy mérkőzést tudjunk nyerni ezzel a kerettel a playoffban. Nem tudom, szerdán hogyan, miként fogunk Győrbe elutazni, egy azonban biztos: ezeknek a fiúknak a helyén van a szívük és tűzön-vízen keresztül mennek egymásért. Gratulálok a győrieknek is, megyei rangadó volt a javából, a két lelátó is nagy hangpárbajt vívott egymással.

Lógár Bence: – Gratulálok a Sopronnak, óriásit küzdöttek, abszolút megérdemelték, hogy itt most nyerjenek. Sajnos megvertük saját magunkat, megnehezítettük a saját dolgunkat. Az állás egy-egy, otthon megpróbálunk nyerni és tovább menni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában