Női kézilabda

2024.04.21. 07:00

NB I – Kötelező győzelem előtt áll a Győri Audi ETO KC – videó

Az Audi-ETO-ra a papírforma alapján könnyebb találkozó vár. A győri zöld-fehérek vasárnap 16 órakor a Kisvárdát fogadják. Ezt a találkozót az M4 Sport YouTube-csatornája élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

Ana Groséknak nem okozhat gondot a Kisvárda legyőzése.

Fotó: gyorietokc.hu

A tizennyolcnapos válogatott program után, az Európa-bajnoki-selejtezőkön és az olimpiai kvalifikációs tornákon elért sikereket követően a győriek kellő önbizalommal vághatnak neki a klubidény utolsó szakaszának.

„Mindenki nagyon boldogan tért vissza a klubhoz a válogatottól, hiszen valamennyien kijutottunk az olimpiára. Nagy szó, hogy az ETO minden játékosa a legjobbak között szerepelhet. Úgy látom, a lányok rendkívül motiváltak és elkötelezettek a két kifejezetten kemény BL-negyeddöntő előtt. Az életükért küzdő csapatok, mint a Kisvárda, mindig veszélyesek, ezért mindenekelőtt tisztelettel kell bánnunk az ellenféllel. Mindazonáltal ez a találkozó arról is szól majd, hogy olyan elemeket hajtsunk végre, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk, mióta elkezdtem a csapattal a munkát, és élesben is kipróbáljuk a különböző formációkat, játékrendszereket” – mondta a találkozó kapcsán vezetőedzőnk, Per Johansson.

Ősszel simán, 39–23-ra győztek a zöld-fehérek Kisvárdán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában