Női kosárlabda

2024.04.20. 07:55

NB I – A címvédő Sopron Basket az alapszakaszgyőztes DVTK otthonában kezdi az elődöntőt – videó

A címvédő Sopron Basket az alapszakaszgyőztes DVTK ellen kezd, ugyancsak ma 17 órakor. A visszavágó kedden 18 órakor lesz Sopronban, a harmadik találkozó – amennyiben szükséges – jövő pénteken 18 órakor lesz Miskolcon.

Kisalföld.hu

Jelena Brooksék a Magyar Kupa-döntőben meg tudták lepni a diósgyőrieket.

Fotó: Nagy Gábor

A soproniak helyzete nem túl rózsás, hiszen három játékosuk, Papp Klaudia, Böröndy Vivien és Beatrice Mompremier is ott volt a hongkongi 3x3-as olimpiai selejtezőn, melyen nemsikerült kvótát szerezni. A közös munkát tovább nehezítette, hogy a felnőttkeretben nagy számmal szereplő juniorjátékosokra péntektől vasárnapig a pécsi országos döntőn vár komoly feladat, ahol a végső győzelem egyik esélyeseként lépnek pályára, így ők külön is készültek az elmúlt időszakban.

Jelena Brooks, a zöld-sárgák egyik legrutinosabb játékosa így várja a párharcot: – Igazából csak négyen edzettünk sokáig, most szerdán voltunk először teljes létszámban. Sok időnk nincs, de nyomás nélkül játszhatunk. Fontos lesz a védekezés, megpróbáljuk ugyanúgy, mint a Magyar Kupa-döntőben, az ellenfél erősségeiből felkészültünk, ha sikerül őket most is megakadályozni abban, hogy a saját akaratukat ránk tudjuk erőltetni, akkor van esélyünk a bravúrra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában