Labdarúgás

2024.04.22. 10:40

Megyei foci - Csupa szív játékkal hangolt kupaelődöntőjére a Vitnyéd - Edzői nyilatkozatok meccs után + tabella

Kisalföld.hu

Ménfőcsanak–Üstökös FC Bácsa 0–2 (0–0) 
Ménfőcsanak, 150 néző. V.: Fuhrmann. 
Ménfőcsanak: Turi – Maksimchuk (Kovács P.), Kalmár, Béres (Szabó P.), Németh Á., Fekete Sz., Németh A., Bergendi, Buruzs, Gerencsér (Fördős), Horváth A. Edző: Nemes Ferenc. 
Bácsa: Kürnyek – Horváth N., Halász M., Szabó Z., Rigó, Serfőző (Bartossik), Nagy M. (Bella), Bagó, Sipos, Szabó K. (Bányai), Ferenczi. Edző: Germán Ferenc. 
Gsz.: Nagy M., Rigó. 

Közepes iramban indult a mérkőzés, még a hűvös idő sem sarkallta sok futásra a játékosokat. Az első negyedóra végén egy eladott labdával Buruzs egyedül vezette a kapusra a labdát, de gyatrán a kapu mellé lőtt. Az ellentámadások során a bácsai csatárok is hasonló hibákat vétettek. Felejthető félidőt hagytak maguk mögött a csapatok. Szünet után aztán két perc sem telt el, amikor egy bal oldali szöglet után Nagy M. 5 méterről a bal alsó sarokba fejelt. 0–1. Ezt követően Feketének volt egy remek szabadrúgása, amelyet a kapus a jobb felső sarok elől ütött ki. A 61. percben egy jobb oldali vendégtámadás végén Rigó 10 méterről a bal alsó sarokba lőtt. 0–2. Ezt követően a Bácsa nyugodtan múlatta az időt, mindkét csapat cserékkel is próbálkozott, de az eredmény már nem változott. Közepes iramú és színvonalú mérkőzésen a kapu előtti határozottságával a Bácsa megérdemelten szerezte meg a győzelmet. 
Jók: senki, ill. Kürnyek, Serfőző, Nagy M., Bagó. 
Nemes Ferenc: – Az első félidőben kihagyott helyzeteink miatt megint magunkat vertük meg. 
Germán Ferenc: – A küzdelmes meccsen várható volt, hogy amelyik csapat az első gólt rúgja, az megnyeri a mérkőzést. Szerencsére ez nekünk sikerült, ezért gratulálok a csapatnak. 

Győrújfalu–Hegykő 1–1 (0–1) 
Győrújfalu, 150 néző. V.: Bálintfi. 
Győrújfalu: Tréger – Kovács D. (Pusztai), Németh M., Kutich (J. Nagy), Farkas P. (Dittrich), Bartalos (Tóth H.), Szekeres K., Nagy M., Farkas T., Takács M., Simay. Edző: Pozsonyi Márk. 
Hegykő: Majer – Kóczán M., Kóczán B., Galambos, Halász M., Mészáros D., Zombó, Nyerges, Fényes, Bertha, Török D. (Ratatics). Edző: Bojan Lazic. 
Gsz.: Szekeres K., ill. Kóczán M. 
Küzdelmes, ellentétes félidőket követően reális döntetlen született. 
Jók: Tréger, Kovács D., Farkas T., Szekeres K., ill. Fényes G., Halász M., Zombó M. 
Pozsonyi Márk: – Közepes első, ám kiváló második félidőt láttam csapatomtól. Úgy gondolom, abszolút rászolgáltunk az egy pontra. 
Bojan Lazic: – Gólokkal nyerhettünk volna. A második félidőben a hozzáállással elégedetlen vagyok, de az egy ponttal viszont elégedett. 

Lipót Pékség–DAC Nádorváros 3–0 (1–0) 
Lipót, 150 néző. V.: Köves. 
Lipót: Hilmer – Monda, Gergely, Deákovits (Tankovics), Gaál-Horváth, Borsodi, Szimhardt, Mayer, Czingráber (Wurm), Gáncs (Kocsis G.), Sipos. Edző: Borbély Attila. 
DAC: Kiss A. – Szokolics (Sainza), Széles, Béli, Forgó (Demeter), Gál M., Pintér D., Bata, Gerencsér, Németh B., Csonka. Edző: Mayer János. 
Gsz.: Gaál-Horváth, Gáncs, Borsodi. 
Az első félidő közepén érett góllá a lipóti fölény, Gaál-Horváth egy kapusról kipattanó labdát vágott a hálóba. A második félidő közepén a hazai csapat egy szép átlövésgóllal megduplázta előnyét, majd a mérkőzés hajrájában Borsodi egy formás támadás végén beállította a 3–0-s végeredményt. 
Sportszerű mérkőzésen magabiztos lipóti győzelem született a szimpatikus vendégek ellen. 
Jók: Gál-Horváth, Gáncs, ill. Széles, Pintér, Bata. 
Borbély Attila: – Teljesítettük a kitűzött célunkat, és végre begyűjtöttük a számunkra nagyon fontos három pontot. 
Mayer János: – Tisztességesen csináltuk az egész mérkőzésen a megbeszélteket, de a jobb képességű hazai csapat ennyivel megérdemelten nyert.

Vitnyéd–Győrújbarát 3–1 (2–1) 
Vitnyéd, 200 néző. V.: Fehér V. 
Vitnyéd: Germán M. – Sulyok (Szakács M.), Szalai András, Németh M., Tamás A. (Kleizer), Papp R., Varga G., Nyakas, Szalai Attila (Domján), Pankotai, Horváth A. Edző: Kiss Ákos. 
Győrújbarát: Koncz – Rácz Z. (Varga J.), Varga R., Czanik, Gál I., Dávid, Buza (Szabó Sz.), Varga Zs., Posta, Baranyai, Samodai (Tórh P.). Edző: Tenk Balázs. 
Gsz.: Németh M., Tamás A., Papp R., ill. Gál I. 
Kiállítva: Baranyai (94.). 
A mérkőzés elején a vendégek akarata érvényesült és vezetéshez is jutottak. A 20. perc után a hazaiak fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását és megérdemelt győzelmet arattak. Az akarat, a küzdeni tudás és a csapategység eredményezte a három pontot a Vitnyédnek, amelyekre a szerdai kupaelődöntőben is szüksége lesz. 
Jók: mindenki, ill. Varga R., Posta, Czanik. 
Kiss Ákos: – Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk! A játékosaink maximálisan „odatették” a szívüket a pályára. 
Tenk Balázs: – Amennyire büszke voltam a múlt héten, annyira szégyellem magam most. 

Davita-Gönyű–Kapuvár 2–1 (1–1) 
Gönyű, 150 néző. V.: Csávás. 
Gönyű: Rom – Kovács K., Balog Z. (Fodor), Varga P., Gere, Koncsag (Kovács Á., Vedres), Puter, Milos (Böcz), Kertész, Bodó, Varga Zs. (Szilvágyi). Edző Harcz István. 
Kapuvár: Kóczán – Horváth P. (Kapui), Szűcs A., Kalmár (Varga T.), Rózsavölgyi, Tar (Sárándy), Németh L., Árki, Purt, Kapa Márkó, Kapa Martin. Edző: Varga Péter. 
Gsz.: Balog Z., Gere, ill. Németh L. 
A két gödörben lévő csapat mérkőzésén a vendég Kapuvár mezőnyfölénye ellenére a hazaiak lelkes és taktikus játéka meghozta az eredményt. 
Jók: Gere, Kertész, Bodó, ill. Németh L., Kapui. 
Harcz István: – Az alázat és az akarat diadala volt ez a győzelem. Ha így játszottunk volna tavasszal, akkor több pontunk lenne. Végre megmutatta a csapat, hogy tud küzdeni is. 
Varga Péter: – Gratulálok az ellenfélnek, mi ötször annyi helyzetből sem tudtunk több gólt szerezni. Fiataljainknak gratulálok a helytálláshoz, viszont szégyellhetjük magunkat a mutatott játék miatt. 

Koroncó–Abda-VVFK Bau 3–0 (1–0) 
Koroncó, 300 néző. V.: Héra. 
Koroncó: Kokas – Bodó (Kovács Á.), Molnár M. Csete, (Horváth R.), Veller, Sipőcz, Szabó Zs., Nagy P., Bieder, Lampert, Görcs, Molnár T. (Domján). Edző: Makkos Tamás. 
Abda: Takács B. – Tóth K., Korsós, Éri, Kerékgyártó (Kovács B.), Maidics (Vígh), Peczár, Babayigit, Visy, Balogh L. (Wágenhoffer), Kovács Á. Edző: Knauz Csaba. 
Gsz.: Nagy P. (2), Szabó Zs. 
Küzdelmes mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. 
Jók: Görcs, Nagy P., Szabó, Horváth R., ill. mindenki. 
Makkos Tamás: – Küzdelmes mérkőzésen egyéni villanásainknak köszönhetően tudtuk megnyerni a mérkőzést. 
Knauz Csaba: – Az eredmény nem tükrözi hűen a mérkőzés végeredményét. Úgy gondolom, hogy játékban felülmúltuk a hazaiakat. Gratulálok az egész csapatnak az egy hét alatt lejátszott három mérkőzésen mutatott teljesítményhez. 

A bajnokság állása

 1.Koroncó191603582248
 2.Mezőörs181512601246
 3.Győrújbarát191225482238
 4.Lipót181044392434
 5.Vitnyéd181026442632
 6.Hegykő18927293329
 7.Bácsa19739403324
 8.Kapuvár18729363323
 9.Gönyű197012285321
 10.Abda186210264620
 11.Ménfőcsanak186111264019
 12.Győrújfalu193214195011
 13.DAC19111711704

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában