Női kézilabda

2024.04.11. 09:38

Ismerje meg kicsit másként a Motherson Mosonmagyaróvár válogatottjait

Jó hangulatban készül az olimpiai selejtezőre a magyar női kézilabda-válogatott. Az első ellenfél csütörtökön 15.30 órakor a Kamerun helyére beugró Nagy-Britannia lesz.

Kisalföld.hu

Pásztor Noémi csak az edzéseken komoly.

Fotó: Kovács Anikó

Másfél hete készül együtt a fontos tornára a magyar női kézilabda-válogatott. A hangulat nagyon jó, remélhetőleg ez megmarad vasárnap estére, mert az azt jelentené, hogy Golovin Vlagyimir együttese kijut a párizsi játékokra.

Az edzések közötti hangulatról néhány vicces videó is árulkodik. A magyar szövetség közösségi oldalára felkerült anyagok egyikében a Motherson Mosonmagyaróvár két játékosa, Szemerey Zsófi és Pásztor Noémi árul el néhány kulisszatitkot.

"Szemerey Zsófi és Pásztor Noémi rutinos szobatársakként felfedtek néhány sajátosságot, amivel az együttélésük jár. Ki tölt több időt a fürdőben? Ki a higgadtabb? És vajon ki szólogat be többet a másiknak?" – tette fel a kérdéseket a posztban a szövetség.

Itt láthatók a válaszok:   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában