Férfi kézilabda

2024.03.22. 21:20

NB I/B – Idegenben lép pályára a Győri ETO-UNI FKC

Szombaton 18 órakor az NB I/B listavezetője, a Győri ETO-UNI FKC a Békés otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

A múlt heti válogatott szünet után nehéz meccs vár Bencze József tanítványaira.

A békési csapat az előkelő 4. helyet foglalja el a bajnoki tabellán 13 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel. A Győri ETO-UNI FKC magabiztos győzelmekkel a tarsolyában készül a találkozóra, hiszen az utolsó három mérkőzését jelentős gólkülönbséggel tudta megnyerni, legutóbb hazai pályán tíz góllal múlták felül a Tatai AC csapatát.

A két együttes győri találkozója sok izgalmat hozott, a fordulatokkal teli mérkőzés az utolsó pillanatig kiegyenlített volt, Mátés István 8 másodperccel a vége előtt lőtt gólt, ami a 2 pontot jelentette az ETO-nak.

A játékosok közül Bali Bence így nyilatkozott a csapat felkészüléséről: – Komoly mérkőzésre számítunk, hiszen ősszel nehéz meccset játszottunk a Békéssel. Bízom a csapatban, és bízom benne, hogy két ponttal távozunk Békésről.

Kezdődik a rájátszás

Az NB II-ben véget ért az alapszakasz, a rájátszással folytatódik a bajnokság. A férfiaknál a felsőházban vasárnap 15.45 órakor FTC U21–Lipót Pékség találkozót rendeznek. Az alsóházban szombaton 18.30 órakor játsszák a BVSC–Agrofeed UNI Győr II összecsapást.

A nőknél a felsőházban szombaton 16.3-kor kezdődik az Alba FKC U21–VKCSK, vasárnap 17.30-kor a Red Velvet KC Budapest–Audi-ETO U21. Az alsóházban szombaton 14 órakor lesz a Vasas U21–SZESE Győr mérkőzés, míg a Lipót Pékség 38–34-re kikapott a Gárdony-Pázmánd NKK U21 vendégeként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában