Férfi kosárlabda

2024.03.10. 07:25

NB I – Csak csapatként van esélye a Sopron KC-nek

A múlt heti zalaegerszegi fiaskó után vasárnap hazai környezetben a bajnokság egyik legjobb csapata, az Alba ellen javíthat a Sopron KC, amely 18 órától fogadja a fehérváriakat.

Kisalföld.hu

Az összecsapást rangadónak is lehet minősíteni, hiszen az SKC az 5. helyen állva látja vendégül a tabella 2. pozíciójában található Alba gárdáját.

Gasper Potocnik az ellenfél kapcsán azt emelte ki, hogy rendkívül gyors kosárlabdát játszó, nagyon atletikus játékosok alkotta csapat érkezik Sopronba. Mint mondta, az Alba erejét eddigi eredményei is jól mutatják, igen nagy és nehéz kihívás előtt áll csapata.

Az a csapata, amely a héten teljes létszámban és teljes értékű edzésmunkát végezve készült a vasárnapi kemény erőpróbára. Potocnik úgy véli, a héten kemény és színvonalas, jó edzésmunkát végzett a társaság, és bízik benne, hogy ez majd a pályán is látszik majd. Kiemelte: a jó eredmény, a bravúr elérésére mind támadásban, mind pedig védekezésben csak csapatként hatékonyan együttműködve, együtt játszva lehet esély.

Végül pedig azon reményének adott hangot, hogy a csapatnak nemcsak a hazai, hanem az idegenbeli mérkőzéseken is sokat segítő szurkolótábor támogatásával itthon sikerülhet a bravúr.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában