Olimpia

2024.03.19. 13:38

Kisbéren is emlékezett a Zsivótzky kör

Kisalföld.hu

„Március 14-én az Óbudai Temetőben búcsút vettünk alelnökünktől, Zsivoczky Gyuláné Komka Magdolnától. A MOB, a MOA és a sportbarátok részéről Győr Béla, az akadémia főtitkára emlékezett meg olimpikon magasugrónk versenyzői pályafutásáról, életútjáról, több alkalommal is utalva egyesületünkben kifejtett aktív tevékenységére is” - nyilatkozta a Kisalföldnek dr. Printz János Károly, a sikátori Zsivótzky Gyula Olimpiai  Kör Egyesület elnöke.
Az ezt előző hétvégén Kisbéren és Etén tartott összejövetel  keretében a Zsivótzky Gyula Sportcsarnokban – Sinkovitz Zoltán, a város polgármestere és a már említett Győr Béla részvételével – koszorúkat helyeztek el az ottani emléktáblánál.
„Ez alkalomból felidéztük Magdi pályáját, a Zsivótzky Körben betöltött szerepét, a vele együtt szervezett és megvalósított programjainkat. Kisbér polgármestere kiemelte, hogy a város sportéletének támogatásában mindig lehetett számítani rá, s nem egyszer személyesen is részt vett a kisbéri rendezvényeken. A nap során újabb és újabb emlékeket felelevenítve tértünk vissza beszélgetéseinkben Magdi kedves egyéniségére, lelkesedésére, alaposságára” - említette végül dr. Printz János Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában