Női kézilabda

2024.03.25. 21:02

BL-negyeddöntő – Ezeken a napokon játszik a Vipers ellen a Győri Audi ETO KC

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kihirdette a női Bajnokok Ligája negyeddöntőinek időpontjait.

Kisalföld.hu

Hamarosan kaphatók lesznek a jegyek a Vipers elleni BL-negyeddöntőre.

Fotó: gyorietokc.hu

A Győri Audi ETO KC április 27-én, 18 órakor Norvégiában lép pályára, majd egy héttel később, május 4-én – ugyancsak 18 órakor – az Audi Aréna Győrben fogadja a Vipers csapatát.

A párharc győztese jut majd be a június első hétvégéjén (június 1–2.) rendezendő EHF FINAL4-ba, amelynek a budapesti MVM Dome ad otthont.

A jegyértékesítés a Vipers elleni hazai mérkőzésre március 26-án 9 órakor kezdődik, a szokásoknak megfelelően ütemezve, tekintettel arra, hogy – az aranybérletet kivéve – a bérletek nem érvényesek erre a mérkőzésre, viszont az érvényes bérlettel rendelkezők számára adott a lehetőség, hogy ülőhelyeikre megváltsák jegyeiket.

Erre április 8-ig van lehetőség a 2023/2024-es szezonra érvényes Zöld és Kék bérlettel rendelkező szurkolók számára az ETO KC Shopban (Győr, Baross Gábor út 21.). Április 9-től minden érdeklődő számára személyesen és online is lehetővé válik a jegyvásárlás. A belépők személyesen az ETO KC Shopban, online pedig a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában