Bajnoki

2024.02.18. 17:48

NB II foci - Újabb gól nélküli meccset játszott a Gyirmót - fotók, edzői nyilatkozatok

Védekezésünk stabil volt, de a támadásban nem tudjuk minőségileg befejezni lehetőségeinket - mondta Tamási Zsolt.

Kisalföld.hu

Gyirmót FC Győr–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0
Gyirmót, Alcufer Stadion, 586 néző. V.: Zimmermann.

Gyirmót: Hársfalvi – Lányi, Hudák, Csörgő, Hajdú – Szőke (Takács R., 78.), Kovács D. (Helembai, 91.) – Soltész (Kicsun, 78.), Madarász, Medgyes – Adamcsek (Molnár J., 63.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár F. – Könczey, Horváth T., Tóth B., Gera N. – Magyar Zs. (Márkvárt, 78.), Haris – Papp Á. (Óvári, 64.), Gajdos (Nyári, 64.), Zuigéber (Palincsár, 78.) – Borvető. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.

Az első félidőben egy elmaradt büntető hozhatta lázba a hazai drukkereket, a szünet után már több nagyobb lehetősége adódott a Gyirmótnak, de meccs hajrájában a Szeged is szerezhetett volna gólt.  

A mérkőzés teljes tudósítása percről percre itt olvasható a kisalfold.hu-n >>

Tamási Zsolt: – Mindkét csapat felkészült a másikból, tudtuk egymás erényeit, de megpróbáltuk kihasználni ellenfelünk hibáit. Talán a mi játékosaink előtt több gólszerzési lehetőség adódott, az én szememben csapatom győztes, mert a harmadik nehéz mérkőzésünk volt egy héten belül. Voltak nehézségeink, ami miatt volt, aki nem tudta befejezni a meccset. Védekezésünk stabil volt, de a támadásban nem tudjuk minőségileg befejezni lehetőségeinket.

Alekszandar Sztevanovics: – Jó csapat ellen játszottunk, tudtuk, hogy a Gyirmót a széleken erős, ezért nehéz ellene megszervezni a játékot. Büszke vagyok csapatomra, volt néhány helyzetünk, de nem lőttünk gólt, igaz a hazaiaknak is voltak lehetőségei. A mérkőzés előtt nem írtam volna alá az egy pontot, de a látottak alapján az kell mondanom, hogy igazságos eredmény született.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában