Vereség a Szpari ellen

2024.02.26. 18:01

NB II foci - ETO FC Győr-Nyíregyháza 0-1

Kuznyecov debütáló mérkőzésén nem tudott nyerni az ETO.

Kisalföld.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

ETO FC Győr–Nyíregyháza 0-1

Győr, ETO Park. Játékvezető: Rúsz Márton (Nagy Viktor, Ország Péter)
ETO FC GYŐR: Ruisz – Kiss M. (Kovács M., 79.), Szépe, Boldor, Vianna – Boschilia (Kröhn, 66.), Tóth R. (Vingler, 86.), Bumba – Skvarka, Lukics (Csontos, 66.), Diarra. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC: Dala – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Vida K. (Farkas B., 67.), Toma, Kesztyűs (Sigér, 77.), Nagy B. – Nagy D. (Gresó, 77.), M. Ramos (Novák, 77.), Beke (Kovácsréti, 62.). Vezetőedző: Tímár Krisztián  

Gólszerző: Beke (35.) 

Kiállítva: Bumba (56.)

PERCRŐL PERCRE

90+5. perc: Vége a mérkőzésnek. Köszönjük a figyelmüket!

90+5. perc: Boldor szabadrúgásból nem találja el a kaput. 

90+3. perc: Dala Martin időhúzásért kap sárga lapot.

90+1. perc: Négy perc a ráadás.

86. perc: Tóth Rajmundot Vingler László váltja. 

85. perc: Diarra bal alsó felé tartó lövése után Dala nagyot véd.

83. perc: Novák Cs. lövése Szépe lábáról pattan kapufára.

81. perc: Sigér találja el középről a kapufát.

79. perc: Kiss Máté helyett Kovács Márk a folytatásban a hazaiaknál.

78. perc: Gresó 20-ról teszi próbára Ruiszt, a győri kapus ezúttal is védeni tud.

77. perc: Hármas csere a vendégeknél: M. Ramos helyére Novák, Nagy D. helyére Gresó érkezik, Kesztyűst pedig Sigér váltja.

75. perc: Csontos 25 méterről, jobbról lövi a kapu fölé a labdát.

70. perc: Kovácsréti 22 méterről veszi célba a jobb alsót, Ruisz üti a labdát szögletre.

67. perc: Farkas Bendegúz Vida Krisztofert váltja.

66. perc: Boschilia helyére Kröhn jön, Lukicsot Csontos váltja.

65. perc: Kovácsréti jobb oldali szöglete után Alaxai fejel kapu mellé.

62. perc: Az első csere a vendégeknél történik: Bekét Kovácsréti váltja.

61. perc: Lukics egy lepattanó után egyből lő 19 méterről, de nem talál kaput. 

56. perc: Bumba nyakánál fogva viszi földre Bakit az oldalvonalnál, aztán térddel az ellefele orrát is eltalálja. Rúsz Márton felmutatja a győri játékosnak a piros lapot.

46. perc: Csere egyik csapatnál sem volt a szünetben. Indul a második félidő.

45+1. perc: Egy perc ráadás után véget ér az első játékrész.

35. perc: Nagy B. viszi be a labdát a bal szélről majdnem az ötösig, némi szerencsével marad nála a labda, a belőtt passza egy győri védőről jut Beke elé, aki négy méterről lövi a labdát a kapuba. 0-1

30. perc: Bizonytalankodik Ruisz egy labdaátvételnél, de végül nem kerül veszélybe a kapuja.

29. perc: Diarra beadása után ketten is tovább tudják tenni a labdát középen, Bumba lő végül 14 méterről, de Baki blokkolni tudja az erős lövést.

27. perc: Most középről, 22 méterről próbálkozik Nagy Dominik, de nem talál kaput.

18. perc: Húsz méterről, jobbról próbálkozik lövéssel Nagy D., a bal alsó felé tartó lövést Ruisz üti szögletre. 

1. perc: A piros-kékben játszó vendégek kezdik a meccset. Fehérben a győriek.

Előzetes - Nagyon fontos mérkőzés előtt áll a napokkal ezelőtt edzőváltáson átesett ETO, amely a listavezető Nyíregyházát fogadja hétfő este. Tímár Krisztián, a szabolcsiak vezetőedzője – aki tavaly még az ETO mestere volt – a Nyíregyháza honlapján úgy nyilatkozott: győzni érkeznek Győrbe, mert jó formában vannak. A csapatából mindenki a rendelkezésére áll.

Le kellene győzni a listavezetőt

Mozgalmasan teltek a napok az ETO háza táján. A klub vezetősége előbb szerződést bontott az első csapatot irányító spanyol Antonio Munozzal. A tréner az előző szezon 29. fordulójában vette át a felnőttgárda irányítását, melynek élén 30 mérkőzésen dirigált. Munoz mellett távozott a szintén spanyol Ibón Arrieta; valamint az is változás, hogy az első csapat helyett az ETO Akadémiánál dolgozik a jövőben Gyagya Attila erőnléti edzőként, Márkus Gábor pedig videóelemzőként. Nem sokkal később az ETO hivatalosan bejelentette, amit a Kisalföldben korábban jeleztünk: Kuznyecov Szergej lett az NB II-es csapat új vezetőedzője.

Edzői pályafutását az orosz élvonalbeli Arszenal Tula gárdájánál kezdte, ahol asszisztensedzőként tevékenykedett. Ezután szintén másodedzőként került a Szpartak Moszkva csapatához, itt beugróként vezetőedzőként is szerepet kapott. Moszkvából két szezon után Görögországba távozott, és a Panathinaikosz stábját erősítette. 2022-ben a DVTK vezetőedzője lett, és a miskolci csapatot bajnokként az NB I-be vezette az elmúlt szezonban.

A komoly ambíciókkal rendelkező szakember nagy lendülettel és bizonyítási vággyal vág bele a munkába, amiben segítségére lesz szakmai stábja is. Ebben helyet kap a 43 esztendős ukrán Dmitrii Parkhomenko pályaedzőként és a 46 éves Petar Milcanovic erőnléti edzőként. Rajtuk kívül továbbra is a vezetőedző munkáját segíti kapusedzőként Sebők Zsolt, valamint asszisztensedzőként Lipták Zoltán. Még meg sem száradt a tinta Kuznyecov Szergej szerződésén, az ETO ukrán–magyar új vezetőedzője szombaton délután egy rövid eligazítást követően tréninget vezényelt az NB II-es csapatnak.

A 41 éves szakembernek nem volt sok ideje az ismerkedésre, mert az éllovas Nyíregyháza elleni, hétfői hazai rangadón debütál a győri kispadon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában