Labdarúgás

2024.02.11. 17:39

NB II - A sereghajtó Lajta-partiaknak megint nem sikerült a pontszerzés

Kisalföld.hu

Fotó: Kerekes István

Credobus Mosonmagyaróvár–Vasas 1–3 (0–1)

Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Pillók.

Mosonmagyaróvár: Auerbach – Simita, Czingráber, Papp Sz., Horváth K. – Radics (Végső, 60.), Vukaszovics – Szabó Bence (Puhtyejev, 76.), Illés D., Bekker (Csóka D., 60.) – Szendeff. Vezetőedző: Nagy Ádám.

Vasas: Jova L. – Girsik A. (Rab, 76.), Ódor, Baráth B., Otigba, Doktorics (Deutsch L., 62.) – Vida M. (Sztojka, 89.), Hidi M. S. – Hinora (Szalay Sz., 76.), Holender (Zimonyi, 62.), Radó. Vezetőedző: Desits Szilárd.

Gsz.: Csóka D. (65.), ill. Holender (25., 55.), Baráth B. (50.).

25. p:  Hinora ugratta ki Holendert, aki 10 méterről a bal alsóba passzolt Aucherbach mellett. 0–1.
50. p: Radó jobb oldali szöglete után Baráth érkezett a rövidsaroknál és 7 méterről a kapu bal oldalába fejelt. 0–2.
55. p: Doktorics a bal szélen szlalomozott át a hazai védők között, majd  önzetlenül középre adta a labdát, amit Holender 5 méterrőlaz üres kapuba passzolt. 0–3. 
65. p: Szendeff  ugratta ki jó ütemben Csókát, akinek lövésébe Jiva ugyan beleért, de  alabda túljutott a gólvonalon. 1–3.

Mély talajú pályán a Vasas kezdett kapura veszélyesebben, igaz a hazaiak is kihagytak egy ziccert, a fővárosiak a negyedik komolyabb lehetőségüket gólra váltották. Szünet után gyors két találattal eldöntötte a meccset a Vasas, ám a sereghajtó becsülettel küzdött egészen a lefújásig.

Nagy Ádám: – Nekünk is megvolt a lehetőségünk gólt szerezni, ám a mérkőzés kulcsmomentumaiban döntőnek bizonyult az ellenfelünk kvalitása, de dicséret illeti a játékosainkat, akik háromgólos hátrányban sem adták fel, s küzdöttek a találkozó végéig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában