Női kézilabda

2024.02.22. 20:19

NB I – Öt góllal nyert az MTK otthonában a Győri Audi ETO KC

A Győri Audi ETO KC öt góllal nyert az MTK vendégeként a női kézilabda NB I-ben.

Kisalföld.hu

Győri-lukács Viktória öt góllal járult hozzá a győzelemhez.

Fotó: gyorietokc.hu

MTK–Audi-ETO 31–36 (13–17)

Budapest, Riz Levente-sportközpont, NB I-es női mérkőzés, 450 néző. V.: Bátori, Szécsi Lantos.

MTK: Győri B. – Ferenczy 1, Mészáros-Mihálffy 2, FARKAS JOHANNA 10/4, DAKOS 5/2, Poczetnyik 2, Pelczéder 2. Cs.: Szőke (kapus), Weisheitel, ANDRÓCZKI 3, Kekézovity 3, Fekete 2, Papp 1. Edző: Vágó Attila.

Audi-ETO: Duijndam 1 – Hovden, Nze Minko, OFTEDAL 5, Blohm 3, KRISTIANSEN 7/4, Fodor 2. Cs.: Solberg (kapus), Brattset Dale 4, De Paula 1, GYŐRI-LUKÁCS 5, Nze Minko 5, Broch, Farkas E. 2, Farkas Júlia 1. Edző: Ulrik Kirkely.

Hétméteresek: 6/6, ill. 4/4. Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

A zöld-fehérek játéka még mindig nem volt a legjobb, az első félidőben így is sikerült hétgólos előnyre szert tenniük (5–12). Innen két gólra visszajött az MTK, a második félidőben aztán a 3–5 gólos differencia állandósult, volt már hat is közte (25–31), a vége ötgólos győri győzelem lett.

Nyilatkozatok

Ulrik Kirkely: – Kemény mérkőzést játszottunk. Előzetesen tudtunk, hogy nagyon jó egyéni képességű játékosokból áll ez a csapat. Nagy elvárásaink voltak a mostani találkozóval kapcsolatban, önmagunk játékát szerettük volna magas szinten megvalósítani. A koncentrációnkat csupán kis ideig voltunk képesek megfelelő szinten tartani. A megszerzett két ponttal azonban természetesen elégedettek lehetünk.

Győri-Lukács Viktória: – Dekoncentráltnak éreztem a csapatot. Nagyot küzdött mindkét fél. Annak örülök, hogy végig vezetve meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában