Női kézilabda

2024.02.07. 08:22

NB I – Fontos pontokért lép pályára a Motherson Mosonmagyaróvár – videó

A Motherson Mosonmagyaróvár–Budaörs NB I-es női kézilabda-mérkőzés szerdán18 órakor kezdődik az UFM-arénában.

Kisalföld.hu

Ines Ivancok szerint csak a győzelem az elfogadható a Budaörs elleni hazai bajnokin.

Fotó: mkcse.hu

Két Európa-liga mérkőzés között hétközi bajnoki vár a Motherson Mosonmagyaróvárra. Gyurka János együttese a Malaga múlt szombati legyőzése után szerdán a Budaörsöt, február 10-én pedig az EL-ben a norvég Solát fogadja az UFM-arénában.

„Minden mérkőzésen nyerni szeretnénk és itthon tartani a két pontot – mondta Ines Ivancok, a Motherson Mosonmagyaróvár balátlövője. – Nem lesz egyszerű, hiszen a Budaörs kemény ellenfél. Végig koncentráltnak kell lennünk, kihozni a legjobbunkat, jó mérkőzést játszani, és lehetőleg győzni. Nehéz három fronton teljesíteni, hiszen rengeteg kemény mérkőzésünk van, főként az Európa Ligában. Úgy gondolom, hogy az edzőnk jól felkészít bennünket ezekre a helyzetekre, elegendő edzéssel és pihenőidővel is. Ebben az időszakban sok mérkőzésünk van, ami fárasztó tud lenni, de szerencsére ezek közül több itthon lesz, ami fontos lehet. Egyrészt mert kevesebb utazással jár, és a szurkolóink is sok pluszt adnak, mindig fantasztikus hangulatot varázsolnak az arénába.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában