Női kézilabda

2024.02.17. 07:35

Győri Audi ETO KC – Egy BL-győzelem nagy erőt adna a csapatnak

A hétvégén rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének zárófordulóját. A Győri Audi ETO KC szombaton 18 órakor a francia Brest Bretagne-t fogadja.

Kisalföld.hu

A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ulrik Kirkely nehéz meccsre számít a franciák ellen.

Győri Audi ETO KC
A Győri Audi ETO KC francia játékosa, Estelle Nze Minko saját honfitársai ellen lép pályára.
Fotó: gyorietokc.hu

„A Brest Bretagne-t Európa legjobb csapatai közé sorolom. Az elmúlt három hónap folyamán nagyon magas szinten játszottak és most mutatják meg igazán, hogy erős, nagyszerű képességekkel rendelkező alakulat. A legutóbbi eredményeik sok mindent elárulnak” – vélekedett Ulrik Kirkely.

A Győri Audi ETO KC számára fontos lenne a siker

A győriek francia játékosa, Estelle Nze Minko is dicsérte a gall együttest: „Nagy intenzitású játékra készülünk a Brest Bretagne ellen. A francia csapat a szezon eleje óta remek formában játszik, az utóbbi időben pedig nem is veszítettek el meccset. Meg kell nyernünk ezt a találkozót. Másik arcunkat kell mutatnunk, mert nem éppen a legjobbunkat nyújtottuk a legutóbbi két Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Éppen ezért különösen fontos lesz, hogy most megszerezzük a két pontot. A csoportban elfoglalt helyünket nem változtatja meg a győzelem, de rengeteg erőt adna nekünk.”

Ősszel a Brest Bretange otthonában az ETO 24–23-ra tudott nyerni. Akkor a legtöbb gólt a jelenleg még sérült Ana Gros szerezte, aki hatszor talált a házigazda kapujába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában