Női kézilabda

2024.02.08. 08:49

Győri Audi ETO KC: a Viharsarokban lép pályára a csapat – videó

Folytatódik a női kézilabda-bajnokság a zöld-fehérek számára. A Győri Audi ETO KC a Békéscsaba otthonában lép pályára csütörtökön 18 órakor.

Kisalföld.hu

Az NB I 14. fordulójában kiírt Békéscsaba–Győri Audi ETO KC találkozót az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornája közvetíti élőben 18 órától. Ulrik Kirkely vezetőedző és Fodor Csenge a klub honlapján elmondta: a játék tökéletesítése lesz kiemelt a soron következő bajnokin.

Győri Audi ETO KC
Fodor Csenge, a Győri Audi ETO KC balszélsője várhatóan a Békéscsaba ellen tér vissza a pályára.
Fotó: gyorietokc.hu

„Fontos meccs előtt állunk, mert az utóbbi találkozókon több nehézségünk akadt. Az elmúlt napokban keményen dolgoztunk a hibáink javításán. Az edzések során a játékunk optimalizálására helyeztük a hangsúlyt” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző.

A Győri Audi ETO KC kerete bővülhet

„A Békéscsaba elleni mérkőzéstől azt várom, hogy mindenki pályára tudjon lépni, valamint azokat a taktikai és védekezési elemeket építsük játékunkba, amelyeket szeretnénk begyakorolni. Az nem is lehet kérdés, hogy a győzelemért megyünk. Ha minden igaz, én is pályára léphetek és tudok segíteni a csapatnak” – mondta Fodor Csenge.

 

A győriek a mérkőzést követően egyből Debrecenbe utaznak, ahol szombaton a Bajnokok Ligájában vár rájuk egy találkozó a DVSC-vel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában