Női labdarúgás

2024.02.21. 07:25

A győri Borók is tagja a magyar válogatott keretének

A Nemzetek Ligájában az A ligába jutásért Belgium ellen pályára lépő magyar válogatottba újabb győri játékos kapott meghívót.

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

Pénteken 17.45 órakor, a felcsúti Pancho Arénában fogadja a belga együttest nemzeti csapatunk, amely jelenleg Telkiben készül a találkozóra. 
A magyar keretbe a legtöbb játékost eddig is az ETO adta, hiszen Kovács L., Nagy F., Savanya, Süle és Vachter révén öt labdarúgó képviseli a zöld-fehéreket, ám ez a szám most bővült, mert a kapus Borók személyében újabb győri csatlakozott az együtteshez. 
A Nemzetek Ligájának rájátszásában a szerb válogatott is szerepel, így az ETO kitűnő védője, Andjela Frajtovic ugyancsak érdekelt lesz a sorozatban. 
Az U19-es magyar válogatott Portugáliában vesz részt egy négyes tornán, az együttesbe meghívást kapott három győri játékos, Spilenberg, Kern és Petrovics. A szlovák utánpótlás-válogatottban a csapat tagja lesz az ETO-ból Horváthová Szimona, míg Szabová Sofia bokasérülése miatt kénytelen volt lemondani a szereplést. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában