Labdarúgó NB II

2024.01.05. 10:59

Otthon készül a Gyirmót 

Szerdán Tamási Zsolt vezetésével elkezdte a felkészülést az NB II-es tavaszi szezonra a Gyirmót FC Győr.

Fotó: Fotó: gyirmotfc.hu

A minden igényt kielégítő gyirmóti infrastruktúrának köszönhetően az előző évekhez hasonlóan a csapat idén sem utazik edzőtáborba, mindvégig Gyirmóton, az Alcufer Stadionban készül. 

Tamási Zsolt: – Háromhetes szünet után kezdtük meg a munkát. A játékosok orvosi és terheléses vizsgálatokon vesznek részt, mellette edzések szerepelnek a heti programban. A jövő héttől teljes intenzitással folytatjuk a négyhetes felkészülést. Az első két hétben heti hét alkalommal tartunk edzéseket, valamint a felkészülés alatt három edzőmérkőzés van tervben a Kozármisleny, az MTK, valamint a Lafnitz csapatai ellen. Végig hazai környezetben készülünk a rajtra, hiszen a pályáink ezt lehetővé teszik és jó állapotban vannak. Kisebb betegségek nehezítik a munkát, viszont jó hír számunkra, hogy két játékosunk is visszatért az edzésekhez, hiszen decemberben kivették Hajdú Ádám arccsontjából a lemezeket, illetve Takács Ronald bokájából a csavarokat, így a felkészülést már a csapattal kezdhették meg. 

A Gyirmót pontos felkészülési programjáról később adnak tájékoztatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában