Labdarúgás

2024.01.14. 09:36

Máris távozhat a győriek nyáron igazolt légiósa

Sajtóinformációk szerint távozik az ETO nemrég igazolt kapusa, Pap Eduárd.

A román Gazeta Sporturilor értesülése szerint Pap Eduárd, a Győri ETO FC kapusa közös megegyezéssel felbontotta szerződését a kisalföldi klubnál, és a román bajnokság 15. helyén álló Dinamo Bukarest csapatánál folytatja pályafutását – szúrta ki a hírt a csakfoci.hu. A beszámoló szerint a fővárosiak a jövő hét elején jelenthetik  be Pap érkezését.

A 29 éves hálóőr a nyáron csatlakozott a győri csapathoz, eleinte alapembernek számított, azonban a szezon második felében Ruisz Barnabás lépett elő elsőszámú kapussá a zöld-fehéreknél. Pap végül nyolc bajnoki mérkőzésen védte az ETO kapuját, ezeken a találkozókon kilenc gólt kapott, kontraktusa eredetileg 2026 nyaráig érvényes a győri klubnál.

A csakfoci szerint a hír minden bizonnyal helytálló, ugyanis az ETO szombati felkészülési mérkőzésén Ruisz védett az első játékrészben, míg a folytatásban az a Gyurákovics Erik őrizte a kaput, aki az őszt Dunaszerdahelyen töltötte, de az ETO-ban nevelkedett és mutatkozott be az NB II-ben, mielőtt a Somorjához és a DAC-hoz került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában