Férfi kézilabda

2024.01.22. 15:11

Új beállóst igazolt a Győri ETO UNI FKC, csütörtökön a Szegeddel lesz edzőmeccs Győrben

Csak két góllal kapott ki az élvonalbeli Csurgótól a Győri ETO UNI FKC, mely két edzőmeccset játszik a héten. Új játékost is igazolt az NB I/B éllovasa.

Kisalföld.hu

Radvánszki Zsolt a győriek új igazolása.

Fotó: Győri ETO UNI FKC

Az NB I-es Csurgó otthonában lépett pályára edzőmérkőzésen a másodosztályú bajnokságban listavezető Győri ETO UNI FKC.

A zöld-fehérek Lang és Mátés vezérletével a félidőben 15–15-re álltak. A második játékrészben kicsit ellépett a tapasztaltabb hazai gárda, és végül 33–31-re nyert.

A győri csapat kedden is edzőmérkőzést játszik: Bencze József tanítványainak ellenfele idegenben a Budai Farkasok Rév lesz.

Csütörtökön az első hazai edzőmérkőzést rendezik a Magvassy-csarnokban, az ETO-UNI a Szeged U21 együttesét fogadja 17 órakor.

A zöld-fehérek a közelmúltban leigazolták Radvánszki Zsoltot. A beállós Kisvárdán kezdett kézilabdázni, majd a Veszprémi Kkft. következett. Itt öt évet töltött a játékos, majd 2,5 év szegedi játék után érkezik Győrbe.

„A klub felvázolta a céljait, amelyek nagyon szimpatikusak voltak, úgy gondoltam, szeretnék részese lenni ennek a projektnek. Igyekszem minél gyorsabban és jobban elsajátítani a figurákat, és megszokni a társakat a védekezésben és támadásban egyaránt. Ebben sokat segítenek a csapattársak, és a szakmai stábra is mindenben számíthatok. Örülök, hogy itt lehetek, minden erőmmel azon leszek, hogy hozzátegyek a csapat sikereihez” – nyilatkozta a klub honlapján a játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában