Labdarúgás

2024.01.26. 20:43

Gyurákovics Erik hazatért az ETO-ba

A 24 esztendős korábbi ETO-játékos, Gyurákovics Erik visszatért Győrbe, ismét zöld-fehérbe öltözik. A téli átigazolási időszakban másfél éves szerződést írt alá a 120 éves klubbal.

Kisalföld.hu

A pozsonyi születésű Gyurákovics Erik pályafutása Ajkán kezdődött, ahol 2011-ig szerepelt az utánpótlás-csapatokban. Onnan került Győrbe a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiára, és az ETO U13-as csapatától kezdve, a ranglétrát végig járva, a 2016/17-es szezonban bemutatkozott az akkor NB III-as felnőttcsapatban, melynek színeiben a bajnokság végén feljutást ünnepelhetett. A következő bajnoki évadtól a másodosztályú keret tagja volt, melyben több alkalommal is pályára lépett. 2021-ig szolgálta az ETO-t, majd a szlovákiai másodosztályú Somorja gárdájához távozott, ahonnan a dunaszerdahelyi DAC-hoz csatlakozott tavaly nyáron. Most visszatér Győrbe, hogy az ETO-t segítve nagy sikereket érjen el a klubbal.

Nagyon boldog voltam, amikor jött az ETO megkeresése, nem is gondolkodtam rajta egy pillanatig sem – kezdte Gyurákovics. – Óriási ambíciói vannak a klubnak, remélem, hogy sikerül közösen elérnünk a kitűzött célokat. Nyilván szeretnék minél több időt a pályán tölteni, amivel feljutáshoz segíthetem a csapatot. Örülök, hogy újra itthon vagyok!

Köteles László sportigazgatón pozitívan értékeli a hálóőr hazatérését.

Tehetséges kapust sikerült igazolnunk, aki lábbal is jó, és nagyon fogékony a munkára. Érkezésével kiváló versenyhelyzet lesz a kapusok között, amiből a csapat egyértelműen profitál. Emellett nagyon nagy dolog, hogy a keretben mindegyik kapusunk saját nevelésű – mondta Köteles László. (Forrás: eto.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában