Tragikus évforduló

2024.01.25. 19:44

A húsz éve elhunyt egykori kiváló labdarúgóra, Fehér Miklósra emlékeztek Győrben - fotók

Győrben több helyen is megemlékeztek a húsz évvel ezelőtt tragikusan elhunyt egykori győri labdarúgóról, Fehér Miklósról.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

A kerek évfordulón Miki utolsó klubja, a Benfica képviselői is elutaztak Győrbe. A volt játékos sírjánál a klub nevében emlékezett meg Mikiről Fernando Seara, a Benfica vezetőségének tagja, az egyesület közgyűlési bizottságának elnöke, valamint Simao Sabrosa, a Benfica nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, Miki korábbi csapattársa.

Győr nevében Szeles Szabolcs alpolgármester, az ETO FC képviseletében többek között Tóth Miklós klub- és Köteles László sportigazgató, valamint a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia vezetői és növendékei helyeztek el koszorút a Szabadi úti temetőben, ezt követően pedig a győri stadionban gyújtottak mécseseket, amelyekkel Miki nevét rakták ki.

Természetesen a szurkolók sem feledkeztek meg Mikiről. Ők csütörtökön este a győri belvárosban, majd a temetőben gyűltek össze, s a korábbi csapattárssal és jó baráttal, Stark Péterrel együtt emlékeztek az egykori kiváló játékosra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában