Labdarúgás

2023.12.10. 16:11

NB II foci - Potyagóllal kapott ki a Mosonmagyaróvár - fotók a meccsről

A 83. percben dőlt el a három pont sorsa.

Kisalföld.hu

Fotó: Kerekes István

Credobus Mosonmagyaróvár-Pécsi MFC 0-1 (0-0)
Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Jakab.

Mosnmagyaróvár: Slakta – Simita, Tullner, Czingráber, Horváth K. – Végső, Szabó B. – Vukaszovics, Illés D. (Papp L., 83.), Szalka (Takács T., 65.) – Puhtyejev (Korbély, 76.). Vezetőedző: Király József.
PMFC: Helesfay – Terbe, Rácz L., Pejovics, Majnovics (Hadaró V., 84.) – Krausz, Szeles T. (Gera Z., 79.) – Harsányi, Gyurkits (Szabó M., 69.), Bukovics (Bachesz, 79.) – Tóth-Gábor (Takács Zs., 79.). Vezetőedző: Kulcsár Árpád.
Gsz.: Gera Z. (83.).

83. perc: Harsányi kapu elé ívelt szabadrúgására Slakta nagyon rossz ütemben mozdult ki, a labda az ötös vonalánál helyezkedő Gera lábáról került az üresen maradt kapu bal alsó sarkába. 0–1.
Az elmúlt napok időjárásának köszönhetően nehezített körülmények várták a csapatokat: mély talajon, sáros pályán kellett játszaniuk.
Az első félidő számottevő helyzet nélkül telt el, a szünet után azonban rákapcsolt az Óvár és többször is veszélyeztetett.
A hajrában egy potya ízű gól döntötte el a három pont sorsát.

Király József: - Mindkét csapat győzelemre játszott. A második félidőben nekünk volt több lehetőségünk, olykor a kapuja elé nyomtuk a Pécset, de nem tudtunk betalálni. A végén sajnos kikaptunk egy potyagóllal, pedig mi álltunk közelebb a győzelemhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában