Női kézilabda

2023.12.05. 13:13

Mi már tudjuk, hogy mikor térhet vissza Fodor Csenge a Győri Audi ETO KC-ba

A magyar női válogatottból az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon térdsérülés miatt hiányzó játékosok közül a Győri Audi ETO KC balszélsője, Fodor Csenge fő feladata most az izom visszaépítése.

Kisalföld.hu

Fodor Csenge nem szeretné elsietni a visszatérését.

Fotó: MW-archívum

Fodornak augusztus közepén részlegesen elszakadt a hátsó keresztszalagja. Elmondása szerint voltak rossz periódusai lelkileg, de most már látja az alagút végét, úgyhogy egyre jobban van, ráadásul a klubban mindenki mögötte áll és támogatja, ez tartja benne a lelket.

„Jól vagyok, minden az ütemterv szerint halad, és már a rögzítőt sem kell viselnem” – nyilatkozta a nyolcszoros válogatott balszélső.

Hozzátette, ezekben a hetekben a sportspecifikus mozgásra, futásra, ugrásra rávezető gyakorlatokat végzi, de nem kapkodnak, az elsődleges feladat az izom visszaépítése. Hangsúlyozta, ha továbbra is minden rendben lesz, akkor január végén visszatérhet.

A szintén győri Silje Solberg pár hónapja adott életet gyermekének. A norvég válogatott kapus abban az érdekes helyzetben van, hogy a vb-n már küzd hazája színeiért, az Audi-ETO-ban viszont csak a januári első meccsen állhat először kapuba, igaz, a Bietigheim elleni hazai BL-meccsen keretben volt a kiváló hálóőr.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában