Egy beteg győri kisfiú megsegítése a cél

2023.12.14. 10:18

Kerkez Milos meze 250 ezer forinton áll a jótékonysági liciten

A licit december 1-jén indul a Kisalföldnél és december 17-én, vasárnap 22 órakor zárul. Licitálni a [email protected] levelezési címen lehet név és telefonszám megadásával.

Papp Győző

A licit állása

250.000 forint

A karácsony közeledte talán a szokottnál is jobban kinyitja a szíveket, ami jótékonykodásban is megmutatkozik.Priskin Tamás 63-szoros magyar válogatott labdarúgó egyik mottója: soha ne feledd el, hogy honnan jöttél – ennek szellemében igyekszik különböző módokon segíteni rászoruló embertársain. 

Most egyik jóbarátja, az angol Premier League-ben szereplő Bournemouth labdarúgója, a magyar válogatott üdvöskéje, Kerkez Milos is csatlakozott hozzá szinte ugyanezzel a szlogennel. 

Rövid, ennek ellenére nagyon szép időszakot töltöttem az ETO-ban, ezért ez a klub és Győr is meghatározó szerepet tölt be az életemben. Soha nem fogom elfelejteni azt, amit ott kaptam. Többek között Priskin Tamástól és a szüleitől. Ezért arra gondoltam, most egy jó győri ügy mellé állok és jótékony célra felajánlom a Liverpool elleni mérkőzésen viselt mezemet. A licitből befolyt összeggel egy súlyosan beteg győri kisfiú gyógyítását kívánom támogatni

– fogalmazott Kerkez Milos. 

A mezt Priskin Tamás hozta el az említett mérkőzés után Angliából és a jótékonykodásban egyik társával, Bödő Gergely ökölvívóval együtt juttatta el a Kisalföld szerkesztőségébe. 

A hétéves Balázs Bence gerincvelői idegsorvadásban szenved és rendszeres kezelésre szorul – mondja Priskin Tamás. – A szülei nagy ETO-szurkolók, ő maga is rendszeresen jár velük mérkőzésekre. Már az ETO csapatkapitányaként is gyűjtöttem pénzt a részére és örülök neki, hogy a Kerkez Milos mezéért kapott összeg most szintén őt segítheti.

A licit december 1-jén indul a Kisalföldnél és 2023. december 17-én, vasárnap 22 órakor zárul. Licitálni a [email protected] levelezési címen lehet - név és telefonszám megadásával - , a licit állását pedig a kisalfold.hu internetes oldalon lehet nyomon követni. 

 

Kerkez Milos mezének kikiáltási ára 50 ezer forint, licitálni 5 ezresével lehet. 

Kerkez Milos mezével Bödő Gergely és Priskin Tamás. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában