Női labdarúgás

2023.11.15. 18:43

Váratlan hazai vereséget szenvedett az ETO FC női csapata - fotók

Az élvonalban szereplő ETO női gárdája a hétvégéről szerdára halasztott bajnokin a Puskás Akadémiával csapott össze.

Kisalföld.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

ETO FC Győr–Puskás Akadémia 0–1 (0–1)

Győr, ETO Park. V.: Bognár.

ETO: Borok – Kovács L., Nagy F., Frajtovic, Vida (Kern, 77.), Zágonyi (Sali, 46.), Savanya, Ladhani (Semanova, 46.), Öreg, Kocsán, Vachter. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Puskás Akadémia: Dannbeck – Palakovics, Bokor, Szémán-Tóth (Kovács E., 74.), Staier (Pécsi, 65.), Tamók, Szarvas (Harmat, 74.), Kovács A., Sinka, Nagy L., Tuza (Zán-Fábián, 85.). Edző: Mészáros Dalma.

Gsz.: Kovács A. (27.).

A vendégek első félidőben szerzett vezető találatára csak kapufával és helyzetekkel tudtak felelni a győriek.

Dörnyei Balázs: – Nem tudok rosszat mondani a játékosokra, végig tolták ezt a meccset. Az ellenfelünknek igazából talán csak egy gólszerzési lehetősége volt egy szöglet után, nagyon a védekezéssel nem is kellett foglalkoznunk, de a gólszerzéssel hadilábon álltunk. Ha át is törtük a védelmüket, megvoltak a ziccereink, de ezek is kimaradtak, rúgott gól nélkül pedig nehéz mérkőzést nyerni.

Az ETO szurkolói délutánt tartott, a női meccsre kilátogatók a listavezető férficsapat tagjaival is találkozhattak a lelátón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában