Sok hibával

2023.11.26. 17:12

NB III foci - Saját magát verte meg a Sopron

Páder Vilmos

Forrás: Schutterstock

Caola SC Sopron-III. ker. TVE 1-3 (0-1)
Sopron, 250 néző. V:: Juhász.
Sopron: Acsádi - Auer, Kocsis (Fendrik, 55.), Bokor (Ignácz, 83.), Csonka, Balogh - Baumgartner (Végh, 46.), Kalász (Szabados, 83.) - Kocsis Á., Szabó T., Sipőcz (Bokán, 86.). Mb. edző: Finta Zoltán.
III. ker. TVE: Hajagos - Kulcsár (Marónes, 83.), Erdei, Papp, Buda - Kaszás (Takács, 69.), Török, Pálvölgyi (Zámbó, 88.), Vankó (Lapu, 69.), Cseszneki (Kapronczai, 83.), Barczi. Edző: Harmati Tamás.
Gsz.: Sipőcz (71.), ill. Vankó (15.), Barczi (59), Kósa (89).

Az első félidőben mindkét csapat támadólag lépett fel a rendkívül mély talajú pályán. Az erős szélben a vendégek rutinja jobban érvényesült, az első gól nagy védelmi hibából adódott, amit Vankó 6 méterről felejt a kapuba. (0-1). A vendégek a második játékrészben okos taktikát váltottak, rutinos játékosai lassították a játékot, a sokat hibázó hazai védelem hibáját kihasználva, kontrákra építettek. Az 59. percben Barczi büntetőt értékesített, majd erőteljes soproni nyomás nehezedett a vendégek kapujára, majd a 71. percben góllá érett. Az egyenlítés a levegőben lógott, majd ismét egy durva védelmi hibát kihasználva egy gyors kontrával Kósa beállította a végeredményt.
Összességében a Sopron saját magát verte meg a rutinos fővárosi csapat kevés helyzetét százszázalékosan kihasználta. A döntetlen igazságosabb lett volna.

Finta Zoltán: - Az első félidő gyengeségét az ellenfél jól kihasználta, a sok egyéni hibáink miatt. 1-2-es állásnál a szinte egykapura játszottunk, de ismételt hibáinkat a kerület kihasználta, és lezárta a mérkőzést. Saját magunkat vertük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában