Labdarúgás

2023.11.02. 11:07

Kupabúcsú után a bajnokságban a Nyíregyházát fogadja a Gyirmót

Kisalföld.hu

Fotó: gyirmotfc.hu

A hajrában lőtt gólokkal fordította a mérkőzést a maga javára a Vasas és így győzte le a jól küzdő Gyirmót FC Győrt a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában.
Desits Szilárd, a Vasas edzője nyilván elégedett volt a mérkőzés után: - Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de a befejezések nem sikerültek. Szünet után egy-egy találat után csapatunk megmutatta igazi erejét, sikerült gólokkal zárni a mérkőzést, megérdemelten nyertünk és jutottunk tovább.
A kiesés ellenére Tamási Zsolt, a Gyirmót vezetőedzője sem lehetett teljesen elégedetlen: 

Az első félidőben nem játszott jól csapatunk, érthetetlen kapkodás jellemezte az első negyedórát, több technikai hiba után helyzetbe is kerülhettek a hazaiak. A félidő felénél stabilizálni tudtunk, reális volt ekkor a döntetlen állás. Szünet után vérbeli kupacsata kerekedett a meccsből, mindkét csapat győzelemre játszott, a cserék is ennek szóltak. A második találatnál nem értették meg egymást játékosaink, ami után a Vasas végig tudta vinni támadását, a harmadiknál azonban úgy érzem, téves ítélet született, hiszen a labdát találta el a védőnk. Van olyan találkozó, amikor az ilyen eseteket vissza lehet nézni, sajnos itt nem.

A Gyirmót az edzőváltás után remekel, a teljesítményére egyáltalán nem lehet panasz. Amióta Tamási Zsolt irányítja vezetőedzőként is a kék-sárgákat, megtört a nyeretlenségi átok, olyannyira, hogy a bajnokságban egymás után négyszer gyűjtötték be a három pontot, legutóbb pedig Kozármislenyben döntetlenre végeztek. A csak rosszabb gólkülönbségük miatt a dobogóról leszoruló baranyaiak ellen már 2-0-ra vezettek a gyirmótiak, innen mentették ikszre a meccset Aczél Zoltán tanítványai.
A nagy sorozatban lévő Gyirmótnak vasárnap újra „vizsgamunka” következik, hiszen az ezüstérmes pozícióban álló Nyíregyházát fogadja. Egy esetleges győzelemmel nagyot villanthatna az együttes, feljebb léphetne a tabellán és ismét reflektorfénybe kerülhetne az NB II-ben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában