Kerekesszékes kosárlabda

2023.11.28. 18:50

Kezdésnek két győzelmet aratott a Soproni Tigrisek

Székesfehérváron, az MKOSZ edzőközpontjában kezdődött el a kerekesszékes kosárlabda-bajnokság. A nyitó fordulóban a Soproni Tigrisek együttese mindkét mérkőzését megnyerte.

Kisalföld.hu

A Magyar Kupa-győztes Soproni Tigrisek a bajnokságot is remekül kezdte.

Fotó: hunbasket.hu

Soproni Tigrisek–DVTK 59–49 (19–9, 19–8, 6–19, 15–13)

Soproni Tigrisek: CSIRKOVICS 31, HORVÁT J. 12, Mesterházy 2, OSZOLIK 10, Faddi. Cs.: Vezmar 4, Nyúl, Daróczi. Edző: Nagy Tamás.

A soproniak szünetig 20 pont fölötti előnyt szerezve lényegében az első félidőben eldöntötték a találkozót. Térfélcsere után Nagy Tamás pihentethette csapata kulcsjátékosait a következő összecsapásra.

Törekvés SE–Soproni Tigrisek 34–51 (6–16, 7–15, 14–4, 7–16)

Soproni Tigrisek: CSIRKOVICS 35, Horvát 4, Mesterházy, Faddi, OSZOLIK 10. Cs.: Baricza, Vezmar, Nyúl 2, Szakonyi. Edző: Nagy Tamás.

Az előző mérkőzésével gyakorlatilag megegyező forgatókönyv alapján, az első félidőben eldöntve a mérkőzés sorsát nyerte meg második bajnokiját is biztosan a Soproni Tigrisek együttese.

Nagy Tamás: – Örülök, hogy szépen játszva két biztos győzelemmel kezdtük a bajnokságot, játékosaink minden tekintetben sokat tanulhatnak csapatunk legjobb játékosától, Zseljko Csirkovicstól, akinek időnként ügyesen játszottak a keze alá, és ha úgy adódott, ő is szépen szolgálta ki társait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában