Női kézilabda

2023.11.10. 07:10

Idei utolsó hazai bajnokiját játssza a Motherson Mosonmagyaróvár

Az idei naptári esztendőben utoljára játszik hazai pályán bajnoki mérkőzést a Motherson Mosonmagyaróvár. Gyurka János együttese pénteken 18 órakor azt a Békéscsabát fogadja, amely két győzelmét egyaránt idegenben szerezte (az Alba Fehérvár és a NEKA ellen).

Kisalföld.hu

Idén utoljára láthatják a szurkolók az UFM-arénában az MKC csapatát.

Fotó: mkcse.hu

„A válogatott szünet után három napot tudtunk teljes kerettel készülni – mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. – A Békéscsaba az előző szezonban ellenünk szerezte meg első győzelmét, ezzel pedig kellemetlen meglepetést okozott nekünk. Ellenfelünknek jó és többre hivatott kerete van. Bízom benne, hogy saját játékunkat játszva, a gyors átmeneteket pontosítva, és a védekezést tovább javítva tudunk győzni. Mentálisan rendben kell lennünk, és remélem, hogy a motiváció is erős lesz a lányokban. Mindig várjuk a hazai bajnokikat, ez most is így van, pláne, hogy idén a Békéscsaba ellen játszunk utoljára az UFM-rénában.”

Az eddig minden hazai meccsét megnyerő, nyolc győzelemmel és egy vereséggel álló MKC teljes kerettel várja a pénteki találkozót.

A két hete, a Dunaújváros elleni bajnokin agyrázkódást szenvedett Tóth Nikolett kedden tért vissza a csapathoz, de egyelőre nem tudni, pályára tud-e lépni, és ha igen, mennyit bír.

 

„Niki szerecsére jól van, ez nagy öröm számunkra, és az is, hogy már teljes értékű munkát tud végezni. Szerencsére semmilyen maradandó problémája nem lett a csúnya esésből. Az viszont kérdés, hogy a másfél hetes kihagyása mennyit vett ki belőle” – mondta végezetül Gyurka János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában