Női kézilabda

2023.11.08. 07:05

A tévé is adja a Győri Audi ETO KC NEKA elleni bajnokiját – videó

A Győri Audi ETO KC NB I-es női mérkőzésen szerdán 18.30 órától a NEKA csapatát fogadja az Audi-arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

Bruna de Pauláék (zöldben) az idén még előttük álló három nagy feladatra is készülnek a NEKA elleni meccsel.

Fotó: Audi-ETO

„Szerintem a legutóbbi mérkőzéssel elégedettek lehetünk. Jó iramú, magas koncentrációjú találkozón vagyunk túl. A következő két hétben három kulcsfontosságú meccset fogunk játszani. A NEKA ellen azokra kell a lehető legjobban felkészülnünk” – mondta Ulrik Kirkely, a győriek vezetőedzője a klub honlapján.

„Abban reménykedem, hogy ezúttal is jó játékot tudunk majd nyújtani. Abban a tudatban kell pályára lépnünk, hogy a soron következő három mérkőzésre a lehető legjobban fel tudjunk készülni, mert fontos találkozók várnak ránk. Most csak azt tartjuk szem előtt, hogy megnyerjük a következő meccsünket és a két pontot megszerezzük” – fogalmazott Bruna de Paula.

A NEKA együttese az NBI-es pontverseny 10. helyéről várhatja a folytatást. Az eddig lejátszott 7 mérkőzésen 2 győzelem és 5 vereség a mérlege.

A győriek a világbajnokság miatti szünet előtt szombaton 20 órakor a Bajnokok Ligájában a német Bietigheim vendégeként lépnek pályára, majd november 15-én, 19 órakor következik a Ferencváros elleni bajnoki rangadó a Népligetben, november 18-án, 18 órakor pedig a Bietigheim látogat Győrbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában